Zondag 19 januari presenteerde ik ????? ???? ?? ????? in Theater Aluin, Utrecht. Het was een hartverwarmend mooie middag met vrienden uit alle hoeken en gaten, familie en lieve onbekenden. Ik voelde me zelden zo’n rijk mens. Iedereen die er was: 1.000x dank! ❤️

Het grote nagenieten kan beginnen met een aftermovie van Simon van Eik en een fotoverslag van Jelmer de Haas, die ook tekende voor de foto’s op de voor- en achterkant van de plaat. Met beelden van voorprogramma Danibal, medemuzikanten Jelte, Mischa, Marlon, Chantal, Johan, Mariëtte en Maaike, en veel, heel veel bezoekers.

Vrijdag 14 februari (op Valentijnsdag!) doen we alles nog eens opnieuw: dan is de albumpresentatie van Alles naar de stort in Theater VIER, Nijmegen. Tot dan! Tickets: https://bit.ly/AllesNaarDeStort-14feb-tickets.