Vandaag is de dag: ????? ???? ?? ????? is uit! ? Koop ‘m in een platenzaak bij jou in de buurt (in mijn geval Plato Utrecht) of via een mailtje naar info@martendepaepe.com en luister hem op Spotify: http://bit.ly/AllesNaarDeStort-Spotify.

Het leuke van een plaat maken (vooral als dat ruim zes jaar duurt): je doet het samen! Ik ben ontzettend dankbaar voor iedereen die heeft geholpen om van ????? ???? ?? ????? zoiets moois te maken. ❤️? Komt-ie, in willekeurige volgorde:

Jelte Heringa: piano, synthesizers, mellotron, xylofoon, diverse elektronica en samples. Jelte schreef ook klarinetpartijen en arrangeerde veel liedjes.
Mischa Porte: drums
Marlon Penninkhof: synthesizers, slidegitaar en diverse elektronica op ‘Bijna thuis’
Johan Borger: elektrische gitaar
Mathijs Leeuwis: pedalsteel
Anna Voor de Wind: klarinet
Mariëtte Koens: klarinet
Maaike Oosterman: klarinet
Coen Hamelink: trompet
Chantal van der Leest: zang
Martijn Groeneveld en Alwin van der Knijff: opnames in Mailmen Studio
Simon van Eik: video’s
Jelmer de Haas: foto’s
Loudmouth (Robert Adriaansen): hoesontwerp
Wouter Smit: artistiek concept hoesontwerp
Eveleen Hamers: website
Mathijs Leeuwis en Jeroen Kant van Bastaard Platen

En natuurlijk al mijn lieve vrienden, mijn ouders, collega’s en iedereen die me na aan het hart ligt en doorklinkt op de plaat. Jullie weten wie jullie zijn! 🙂

Aanstaande zondag 19 januari vanaf 15.00 uur presenteer ik ????? ???? ?? ????? in Theater Aluin, Utrecht. Let op: er is een beperkte capaciteit van 50 zitplekken. Wil je zeker zijn van een plekje? Koop je tickets online: http://bit.ly/AllesNaarDeStort-19jan-tickets.