Vol trots presenteer ik mijn nieuwe single: ‘Een herinnering’, één van mijn liefste liedes op ????? ???? ?? ?????. Een liedje waarin ik terugblik op liefde die was en – in herinnering – altijd nog is. De video is opgenomen op één van de mooiste locaties van Utrecht; het voormalige kloostergewelf van In De Ruimte aan de Oudegracht. Jelte Heringa speelt piano en schreef een klarinetpartij, in deze video uitgevoerd door Mariëtte Koens. De video is van Simon van Eik.

Vrijdagavond aanstaande is de albumpresentatie van Alles naar de stort in Theater Vier, Nijmegen. Er is een beperkte capaciteit van 50 zitplaatsen. Bestel je tickets à € 10,- online: https://bit.ly/AllesNaarDeStort-14feb-tickets.

??? ???????????
Ik weet waar hier de kamer eindigt en begint
Ik ken de afstand van de keuken naar het bed
Het is alleen ons huis niet meer
Jij zegt: Eind deze maand trekt een ander bij me in
Voor mij blijft alles precies hetzelfde
Een herinnering

Ik hoop maar dat het blijft
Net zoals vanavond toen je zei
Heel veel van onze tijd samen
Is goed voor ons geweest

Voel je maar bevrijd van de tijd dat jij met mij
Toen alles nog zo zwaar was, alles is nu licht

Ik hoop maar dat het blijft
Net zoals vanavond toen je zei
Heel veel van onze tijd samen
Is goed voor ons geweest

Ik ben er wat verdrietig van, de afstand
Ik weet waar hier de kamer eindigt en begint
Het is alleen ons huis niet meer
Het spijt me