Na twee keer uitstellen is het dan eindelijk zo ver: de Rotterdamse albumpresentate van Alles naar de stort. Na Utrecht, Amsterdam en Nijmegen zou in maart 2020 Rotterdam aan de beurt zijn. Maar toen kwam corona. En dat bleek wat langer te duren dan aanvankelijk gedacht. Na een lange coronawinter kunnen we gelukkig weer naar buiten. Vier het einde van de lange coronawinter en breng zondagmiddag 11 juli samen met ons Alles naar de stort.

Weet je het nog? In januari 2020 kwam mijn nieuwe Nederlandstalige plaat Alles naar de stort uit. Ik blij, bandmaats blij, vrienden en ouders blij, maar ook pers blij. ‘Gepast gedragen en innemend geloofwaardig’ zei OOR. Lust for Live vatte zo de plaat samen: ‘Elf korte liedjes met een maximum aan zeggingskracht’. Musicmaker hield het op: ‘Elegant in al zijn eenvoud.’

Begin 2020 volgde een korte tour met optredens in kleine theaters in Utrecht, Amsterdam, Nijmegen en Rotterdam. Het optreden in Rotterdam, in het kleine maar o zo fijne Studio de Bakkerij aan de Bergweg, gaat nu eindelijk door. Vanwege de coronamaatregelen wel voor een zeer beperkt publiek van 20 personen. Wil je zeker zijn van een plekje? Neem niet het risico dat een optreden aan de deur is uitverkocht en bestel je tickets à € 10,- vooraf online.

Wat kun je verwachten? Alle 11 liedjes van Alles naar de stort, gezongen en gespeeld door ondergetekende, maar ook door bandmaats Mischa Porte (drums), Marlon Penninkhof (bas) en Jelte Heringa (toetsen). Mondharpvirtuoos en goede vriend Danibal verzorgt net als de vorige optredens het voorprogramma.

Benieuwd hoe dat ook al weer ging, een optreden bezoeken? Zondagmiddag 11 juli geven we je een zachte landing met mooie muziek en een warm welkom. Tot dan!

Marten