Op 8 november breng ik nog één keer Alles naar de stort, en wel in Studio de Bakkerij, Rotterdam. Hier is de vierde en laatste presentatie van mijn nieuwe plaat, die afgelopen januari verscheen. De albumpresentatie had eigenlijk al in maart moeten plaatsvinden, maar corona gooide roet in het eten. Op 8 november ga ik in de herkansing. Ik doe dat niet alleen want samen met mijn liefste bandleden Mischa Porte, Marlon Penninkhof, Jelte Heringa en Annette Schenk. Het voorprogramma is opnieuw van monhardvirtuoos, klankkunstenaar en goede vriend Danibal. Elektronische dada-folk van de bovenste en beste plank.

Let op: om de albumpresentatie coronaprooof te maken, is er een beperkte capaciteit van slechts 30 zitplaatsen. Wil je zeker zijn van een plekje? Neem niet het risico dat een optreden aan de deur is uitverkocht en bestel je tickets à € 10,- vooraf online.

Na aanvang van het programma om 15.30 uur is er geen toegang meer tot de zaal. Kom dus op tijd; geen straf, want Danibal blijft je geheid nog lang heugen… 🙂